Stoere armbanden en ketting voor jongens!

Standaard

Al een tijdje was ik op zoek naar stoere armbandjes voor jongens. Voor meiden hadden we al het één en ander, maar voor jongens nog niet. In het bestaande aanbod kon ik het niet vinden. Een oproep via Twitter bood uitkomst, ik kwam terecht bij Gineke van Gien by Gien. Zij mailde mij wat voorbeelden, ik mailde haar wat foto’s van de stijl die me aansprak en zo kwam het dat Gineke helemaal op maat voor ons aan de slag ging!

Het resultaat:

Echt stoer zijn de grijs of bruin leren armbanden met een sterbedel. Deze gaan driedubbel rondom de pols, waardoor extra stoer. De andere variant zijn de zomerse armband of ketting met verschillende soorten schelpen, kokos en hout. Deze zijn geregen op sterk elastiek, dus kunnen wel tegen een stootje. De armbanden zijn verkrijgbaar in de maten medium (ca. 5 – 7 jaar) en large (ca. 8-10 jaar). En omdat de sieraden dus echt speciaal voor Love, Peace & Joy zijn gemaakt, heb je altijd een uniek cadeautje!

Ga voor meer informatie en bestellen naar de webshop!

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s